| Csevegő | |
|
+8Luane Elizabeth Courtney Lisa Bennet Megan Blackwolf Edward Cullen Rose Beautiful Alice Cullen Jasper Hale Isabella Swan 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Edward Cullen Vega vámpír
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:24 pm | |
| Micsoda jövőbelátási adottság xD Szia Kincsem!*megöleli Bellát* Hogy telt a napod? | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:25 pm | |
| Sziiiiijaaaasztoook^^ Jujjj Edward Szia! *megöleli* Mindjárt megnézem az előtöriket, bocsi, hogy csak most, de kicsit elhúzódott a tanulás, most is angol fogalmazást írok, és kell hozzá a word meg a netszótár, de félig itt vagyok Örülök, hogy kezdünk sokan lenni^^ *-* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:26 pm | |
| Hát még én! *apró csókot nyom a homlokára* remélem megfelelő leszek Edward Cullen szerepére:) | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:31 pm | |
| - Edward Cullen írta:
- Hát még én!
*apró csókot nyom a homlokára* remélem megfelelő leszek Edward Cullen szerepére:) *elpirul* Biztos vagyok benne^^ | |
|
| |
Jasper Hale Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:35 pm | |
| Szia Na ez most egész jól összejött Csak meg kellett jósolnom, hogy nemsokára jön, és meg is érkezett Asszem ezt majd máskor is kipróbálom Közben lassan eljutok odáig, hogy a rajzleckének is nekilássak, meg aztán majd az a hülye fogalmazás, de az lehet holnapra marad részemről És igen, valahogy sejtettem, hogy örülni fogsz a létszámnövekedésnek | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:39 pm | |
| - Isabella Swan írta:
- Edward Cullen írta:
- Hát még én!
*apró csókot nyom a homlokára* remélem megfelelő leszek Edward Cullen szerepére:) *elpirul* Biztos vagyok benne^^ Azon leszek:) Kicsim, nem akrnál játszani egyet? | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:40 pm | |
| - Edward Cullen írta:
- Isabella Swan írta:
- Edward Cullen írta:
- Hát még én!
*apró csókot nyom a homlokára* remélem megfelelő leszek Edward Cullen szerepére:) *elpirul* Biztos vagyok benne^^ Azon leszek:) Kicsim, nem akrnál játszani egyet? Akarni éppen akarnék, de még be kell fejeznem az angolt, át kell néznem a kémiát, és fuhh.. Rajzot is kéne írnom De ha kezdesz valahol, és tudsz várni egy cseppet, akkor benne vagyok^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:43 pm | |
| Hol is tartunk történetileg? Már haza tértetek La Push-ból igaz? | |
|
| |
Jasper Hale Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:45 pm | |
| Amúgy ami a rajzot illeti én egyre bizonytalanabb vagyok, hogy a reneszánszot tényleg feladta-e.. mert még csak címként írtuk fel, és csak nem adta fel egyből.. bár nem tudom.. | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:45 pm | |
| - Edward Cullen írta:
- Hol is tartunk történetileg?
Már haza tértetek La Push-ból igaz? Igen, szóval Bella már tudja, vagy legalábbis Jake-től hallotta, hogy vámpír vagy ^^ | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:46 pm | |
| - Jasper Hale írta:
- Amúgy ami a rajzot illeti én egyre bizonytalanabb vagyok, hogy a reneszánszot tényleg feladta-e..
mert még csak címként írtuk fel, és csak nem adta fel egyből.. bár nem tudom.. Fúú hallod.. Mérges vagyok Leonardora Az összes rajza és festménye és mindene könyvben egy Páros-házaspáros alkotást se leltem.. Se egyik könyvemben.. Szal nem tom.. | |
|
| |
Megan Blackwolf Vérfarkas
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:47 pm | |
| - Isabella Swan írta:
- Edward Cullen írta:
Már haza tértetek La Push-ból igaz? Igen, szóval Bella már tudja, vagy legalábbis Jake-től hallotta, hogy vámpír vagy ^^ Oké...akkor mondjuk...Forks High School? mellesleg 15 perc múlva mennem kell...-.-" | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:48 pm | |
| - Edward Cullen írta:
- Isabella Swan írta:
- Edward Cullen írta:
Már haza tértetek La Push-ból igaz? Igen, szóval Bella már tudja, vagy legalábbis Jake-től hallotta, hogy vámpír vagy ^^ Oké...akkor mondjuk...Forks High School? mellesleg 15 perc múlva mennem kell...-.-" Nekem tökéletes^^ Kezdesz te? Majd akkor reagolok később, és holnap tudsz írni | |
|
| |
Jasper Hale Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:50 pm | |
| Hát igen, ő nem igazán hozott össze ezek szerint ilyeneket :S Raffaelonak nem volt esetleg valamije? (Nem vagyok ennyire okos, csak most gyorsan kinyitottam a füzetemet, és a Reneszánsz címszó alatt ez az egy név szerepel, ezért kérdezem ) De nem tom mennyire csinálna nagy ügyet, ha csak kövi órára csinnéd meg, csak nem lehet tudni, hogy erre a nőre mikor jön rá az 5 perc :S Jah, am Alice üzeni, hogy mennie kellet, és egy sziasztokot is üzent mellé | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 6:54 pm | |
| - Jasper Hale írta:
- Hát igen, ő nem igazán hozott össze ezek szerint ilyeneket :S
Raffaelonak nem volt esetleg valamije? (Nem vagyok ennyire okos, csak most gyorsan kinyitottam a füzetemet, és a Reneszánsz címszó alatt ez az egy név szerepel, ezért kérdezem )
De nem tom mennyire csinálna nagy ügyet, ha csak kövi órára csinnéd meg, csak nem lehet tudni, hogy erre a nőre mikor jön rá az 5 perc :S
Jah, am Alice üzeni, hogy mennie kellet, és egy sziasztokot is üzent mellé Raffaello-tól se találtam semmit.. Hirtelen nem is rémlik, hogy ő ilyeneket csinált volna.. Leonardonál reménykedtem.. van Eyck már reneszánsz volt? | |
|
| |
Jasper Hale Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 7:00 pm | |
| Hát én nem tudom, de a wikipédia szerint a flamand reneszánsz egyik első alkotója volt, szóval ebből azt szűröm le, hogy igen. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 7:03 pm | |
| Írtam drága Bellám! És most megyek...sziasztok! *Bellát arcon csókolja, Jasperrel pacsizik* | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| |
| |
Jasper Hale Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 7:11 pm | |
| Okés Edward, akkor jó éjt, szia *pacsi* | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 9:06 pm | |
| Na Edward drága ha ezt olvasod írtam reagot Bocs, ha kicsit értelmetlen, este van xD Közvélemény kutatás: van olyan, aki látja a fórum szép kockás CCS kódos hátterét, vagy csak nálam jön be, s mindenki más egy nagy kékesszürke ürességet lát? | |
|
| |
Rose Beautiful Ragadozó vámpír
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 9:15 pm | |
| - Isabella Swan írta:
- Na Edward drága ha ezt olvasod írtam reagot Bocs, ha kicsit értelmetlen, este van xD
Közvélemény kutatás: van olyan, aki látja a fórum szép kockás CCS kódos hátterét, vagy csak nálam jön be, s mindenki más egy nagy kékesszürke ürességet lát? nálam kékes szürke üresség :S | |
|
| |
Jasper Hale Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 9:22 pm | |
| Sajnos nálam is még mindig :S Pedig tök jó az a háttér | |
|
| |
Isabella Swan Admin
| Tárgy: Re: Csevegő Kedd Okt. 06, 2009 9:23 pm | |
| - Rose Beautiful írta:
- Isabella Swan írta:
- Na Edward drága ha ezt olvasod írtam reagot Bocs, ha kicsit értelmetlen, este van xD
Közvélemény kutatás: van olyan, aki látja a fórum szép kockás CCS kódos hátterét, vagy csak nálam jön be, s mindenki más egy nagy kékesszürke ürességet lát? nálam kékes szürke üresség :S A fene.. Jazz-nál és Alice-nél is :S Nem tudom mi van vele, de akkor majd valamikor átalakítom, mert az úgy elég színtelen semmi lehet Most megyek aluszkálni, szijasztok, jóéjt^^ | |
|
| |
Megan Blackwolf Vérfarkas
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő | |
| |
|
| |
| Csevegő | |
|