Twilight Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilight Szerepjáték

Twilight szerepjáték

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Vérfarkasok

Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella Swan
Admin
Isabella Swan

Vérfarkasok Empty
TémanyitásTárgy: Vérfarkasok   Vérfarkasok Icon_minitimePént. Okt. 02, 2009 6:43 pm

...
Vissza az elejére Go down
https://twilightlegends.hungarianforum.com
Isabella Swan
Admin
Isabella Swan

Vérfarkasok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vérfarkasok   Vérfarkasok Icon_minitimeKedd Okt. 06, 2009 9:02 pm

Név: Megan Blackwolf
Becenév: Meg
Születési ideje: 1989.október 29.
Születési helye: Phoenix, Arizona, USA
Beszélt nyelvek: angol, francia
Faj: vérfarkas
Család: anya: Megan Bennett - divattervező
apa: Billy...
mostoha apa: Peter Bennett - ügyvéd
féltestvér: Melanie Bennett

Előtörténet:
Édesanyám Phoenixben született és itt is él még mindig. 20 éves korában ismerte meg a vérszerinti apámat, egy Washingtoni rezervátumban, La Pushban. Anyám nem ismerte apámat, legalábbis nem eléggé. Annyit tudott róla, hogy Billy a keresztneve, és La Pushban él. Egy egyéjszakás kalandból születtem. Anyukám után kaptam a Megan-t, a Blackwolf-ot pedig... Billy farkasokról, alakváltókról mesélt neki, hogy az ősei azok voltak, mesélt egy bizonyos Ephraim-ról, aki nagy, fekete farkassá tudott változni a legenda szerint, ezért kaptam a "Feketefarkas" vezetéknevet, anyám mindenképp azt akarta, hogy az ő nevét viseljem, mégha nem is ismerte azt. Ennyi, amit az igazi apámról tudok. Később újra férjhezment, egy ügyvédhez, Peter Bennett, ügyvédhez. Így lett egy aranyos, kissé ütődött hugom, Melanie. Soha nem gondoltam rá, hogy felkeresem az igazi apámat, mert elhagyott minket. Nem is elhagyott, hanem egyáltalán nem számított neki anyám. Mivel ő divattervező, Mel-el sok bemutatón jártunk, szeretjük a ruhákat. Jó tanuló voltam világ életemben, mondjuk nem kiemelkedően. Sok barátom volt Phoenixben, akiket el kellett hagynom. Az egyetemet sajnos fel kellett függesztenem, egy sajnálatos dolog miatt. Ugyanis kiderült, hogy valami furcsa gént tartalmaz a génállományom. Szörnnyé tudok alakulni, vagyis farkassá, de még saját magamat is megijesztem, nemhogy az emberek közé merészkednék így. Egy évig bújkáltam a családom és végzetem elől, mígnem megelégeltem ezt az egészet, és elindultam az egyetlen nyomon, amin tudtam: megkerestem apámat. Már rájöttem, hogy a mesék, amiket anyám hallott tőle, igazak. Gyűlöltem, ami lettem.

Kinézet:
Fekete hosszú hajam van, kék szemekkel. Barna bőrömet apámtól örököltem, és telt ajkaimat is. Karcsú testalkatú, középmagas (168cm) lány vagyok. Elég nőies, és nyáron kissé szeplős.

Jellem:

Könnyen ismerkedő típus voltam, bár a farkassá változásom óta nehezebben nyílok meg, és próbálom elkerülni az embereket. Sokszor vagyok türelmetlen, szeretem a zenét, szinte mindent meghallgatok. A család számomra nagyon fontos. Amit szeretek, azt szenvedélyesen szeretem, és úgy is csinálom.
Vissza az elejére Go down
https://twilightlegends.hungarianforum.com

Vérfarkasok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Twilight Szerepjáték :: Karakteralkotás :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: